ULTIMA ORA

 

Bramac divizia Schiedel a organizat prima editie a Competitiei Nationale a Montatorilor Schiedel din Romania.

Am dat startul primei editii a Competiţiei Naţionale a Montatorilor Schiedel 2015 în România, competiţie care constă într-un concurs de fotografii cu tema:
"Cele mai frumoase cosuri de fum" la care s-au folosit sistemele de cos de fum Schiedel.

 

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să descărcaţi fişierul de mai jos:

Scolarizare Facultatea de Mecanica - specializarea de Constructii Craiova

Miercuri, 15 mai 2015, in cadrul Universitatii din Craiova, s-a organizat a scolarizarea profesionala pentru studentii sectiei de Constructii din cadrul Facultatii de Mecanica.  

 

 

Echipa tehnica Schiedel, condusa de Alin Milesan, a imbratisat invitatia primita de a explica studentilor principiile de functionare si montaj a sistemelor de cos de fum profesionale Schiedel. Acestia s-au aratat foarte interesati de informatiile primite si au recunoscut ca astfel de evenimente sunt foarte importante pentru dezvoltarea lor ca si viitori profesionisti in domeniu.

 

 

De asemenea, intrebarile relevante primite de la studenti au incercat sa puna in dificultate echipa Schiedel, insa raspunsurile oferite au fost pe masura. In cadrul scolarizari, participantii au primit informatii referitoare la instructiunile de montaj ale unui sistem de cos de fum, unii dintre ei fiind interesati chiar de o cariera in acest domeniu.

 

 

Echipa Schiedel nu a ezitat sa informeze studentii de probleme si riscurile la care se pot expune in cazul unui montaj defectuos si a unei intretineri necorespunzatoare a cosului de fum.

 

 

Pe aceasta cale dorim sa multumim catedrei din cadrul Facultatii de Mecanica, sectia Constructii, pentru oportunitatea oferita si studentilor pentru interesul aratat.

Studenti implicati in proiect
Explicatii montaj
Discutii libere