GRUPUL BRAAS MONIER

 

Schiedel, parte din Grupul Braas Monier

 

Prezent în 42 de ţări, pe patru continente, şi deţinând peste 150 de unităţi de producţie, Grupul Braas Monier este ofertantul mondial de top al soluţiilor pentru acoperişuri şi sisteme de coşuri de fum, numărând peste 9.000 de angajaţi şi vânzări de peste 1,2 miliarde euro (în anul 2009).

 

În luna martie a anului 2007, PAI Partners devine acţionarul majoritar al al diviziei Roofing a Lafarge cu 65% din acţiuni, restul de 35% al acţiunilor fiind în continuare deţinut de fosta companie-mamă, Lafarge SA.

 

În anul 2008, fosta divizie de acoperișuri trece printr-un proces de rebranding, numindu-se MONIER și începe să opereze ca o companie independentă și având ca proprietari mai multe grupuri de investiții.

 

Furnizarea de produse de calitate pentru acoperişuri şi dezvoltarea unor noi produse inovatoare pentru constructii durabile și care sunt adaptate cerinţelor de astăzi şi ale generaţiilor viitoare, reprezintă prioritățile majore ale Grupului Braas Monier.

 

Grupul Braas Monier crede în eliberarea potenţialului fiecărui acoperiş, facilitând astfel valorificarea tuturor acoperișurilor și modificarea acestora, în orice moment, pentru un viitor mai bun.