GRUPUL SCHIEDEL

Schiedel înglobează performanţele firmei din trecut, prezent şi aşa va fi şi în viitor. 

De la înfiinţarea sa din anul 1946 în Erbach-Ulm, de către viitorul senator Friedrich Schiedel, întreprinderea s-a dezvoltat intens şi a avut mai mulţi proprietari: Friedrich Schiedel, un pionier al perioadei postbelice, apoi Braas şi Redland PLC, o societate mixtă internaţională, urmată de grupul Monier (fostul Lafarge Roofing), liderul de piaţă global în domeniul sistemelor de învelitori şi coşuri de fum. Istoria ne-a învăţat întotdeauna, valoarea experienţei dobândite fiind inestimabilă în asigurarea know-how-ului  întreprinderii şi în administrarea averii viitorului. 

 

În prezent programul de producţie este conceput pentru un lider de piaţă,

aceasta fiind acoperită cu produse de cea mai bună calitate la nivelul intregii Europe. Dezvoltarea tehnicii evacuării fumului şi a gazelor de ardere este o consecinţă firească a evoluţiei deosebite a surselor de căldură. Sistemele de coşuri de fum Schiedel îndeplinesc toate cerinţele unei tehnologii de încălzire modernă şi implicit condiţiile impuse de normele Uniunii Europene.

 

Cu contribuţia a circa 2.000 de angajaţi din 29 de ţări cu filiale Schiedel,

în anul 2008 s-a realizat o cifră de afaceri de peste 240 milioane Euro, nivelul desfacerilor ridicându-se la peste 4000 km liniari de sistem de coş de fum.

 

Puterea grupului constă în succesul individual al fiecărei reprezentanţe.

Toate filialele au pregătite soluţii pentru piaţa naţională în ceea ce priveşte paleta de produse, programul de producţie sau conceptul de distribuţie. Folosim experienţa în 29 de ţări a unei istorii de peste 60 de ani. Schiedel este pentru schimbul extins de experienţă în vederea obţinerii succeselor locale. 

 

Cifrele prezentate mai sus sunt indicatori pentru dezvoltare, dar nu şi o unitate de măsură pentru succes.

Poziţia noastră de lider de piaţă este rezultatul încrederii acordate de către partenerii noştri, încredere care nu se poate exprima în cifre. Siguranţa partenerului, fie că este arhitect, proiectant de specialitate, distribuitor de materiale de construcţii şi instalaţii sau constructor, este şi siguranţa noastră. Prin urmare, Schiedel pune la dispoziţia tuturor colaboratorilor interesaţi documentaţie tehnică completă, date sigure despre piaţă, ca rezultat a unei prelucrări atente a acesteia, soluţii optimizate de depozitare a produselor şi instrucţiuni de montaj clare pentru sistemele proprii de evacuare.

 

Orientarea către clienţi este în centrul preocupărilor tuturor angajaţilor grupului.

Soluţionarea rapidă a solicitărilor şi problemelor ridicate este ţelul fiecăruia, indiferent de specificul activităţii desfăşurate. Pentru că noi acţionăm pentru mulţumirea deplină a beneficiarilor, pentru a le întări convingerea, că optând pentru produsele Schiedel au ales cea mai bună soluţie.