SCHIEDEL ROMÂNIA

Filiala din România a Schiedel AG,

societatea comercială Schiedel-Sisteme de coşuri SRL a fost înfiinţată la Braşov, cu capital integral străin, fiind înregistrată la Registrul Comerţului în luna martiea anului 1997.

 

Incepand cu luna aprilie 2013 reprezentanta Schiedel in Romania a fost preluata de compania SC Bramac Sisteme de Invelitori SRL, devenind astfel o subdivizie a acesteia Bramac-Divizia Schiedel!

 

Domeniul de activitate

este importul şi comercializarea sistemelor de coşuri de fum prefabricate tip Schiedel, inclusiv consultanţa tehnică de specialitate aferentă acestor produse.

 

De la înfiinţare până în prezent am reuşit să realizăm parteneriate solide

cu proiectanţii de specialitate şi distribuitorii de materiale de construcţii şi instalaţii, am organizat numeroase  prezentări de produse şi cursuri de iniţiere privind montajul sistemelor de evacuare Schiedel. Toate aceste manifestări vor continua, fiindcă nu avantajele materiale de scurtă durată ci păstrarea pe termen lung a standardelor de calitate şi a colaborărilor reciproc avantajoase reprezintă obiectivele noastre de bază.

 

Prin serviciile prestate oferim tuturor beneficiarilor noştri soluţii de evacuare

şi produse de primă calitate, eficiente şi fiabile, care satisfac cele mai exigente condiţii impuse de normele europene, utilizarea cărora asigură, pe termen lung, siguranţă în exploatare şi confort termic, indiferent de tipul sursei de căldură.